Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia Łubowo
(1)
Author
Katz Sandor Ellix (1962- )
(1)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Fermentacja
(1)
Kiszenie żywności
(1)
Zdrowe żywienie
(1)
Genre/Form
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni! [empik.com]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Łubowo
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again